Marokko
0 – 0
Spanje

Vormer belangrijk bij gelijkspel Brugge tegen Kiev

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 februari 2021 – Met Bas Dost en Ruud Vormer in de basis heeft Club Brugge donderdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev een punt uit het vuur kunnen slepen. In een weinig spectaculaire wedstrijd slaagden de Belgen erin een 1-0 achterstand goed te maken. Ruud Vormer speelde daarbij een belangrijke rol: uit zijn hoekschop werd de gelijkmaker binnengekopt.

Vormer belangrijk bij gelijkspel Brugge tegen Kiev

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Europa League-wedstrijd tussen Dinamo Kiev en Club Brugge was er een tussen de koplopers van Oekraïne en België. Bij het doorgaans Oranje getinte Club Brugge stonden dit keer met Dost en Vormer maar twee Nederlanders aan de aftrap. Noa Lang en Stefano Denswil ontbraken wegens een coronabesmetting; Tahith Chong viel door de inschrijvingsregels van de UEFA buiten de boot en komt dit seizoen dus niet in actie in de Europa League.

De wedstrijd zelf kwam wat moeizaam op gang. In de gehele eerste helft werd geen enkel schot op doel afgevuurd. De openingstreffer van Vitaliy Bujalski was dan ook niet helemaal in de geest van de wedstrijd; met een prachtige krul van randje zestien schoot hij de bal de kruising in. Het antwoord van Club Brugge liet echter slechts vijf minuten op zich wachten. Ruud Vormer legde de bal uit een hoekschop panklaar op het hoofd van Brandon Mechele, die goed binnenkopte. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, wat met het oog op de thuiswedstrijd in Brugge geen slecht resultaat is voor Vormer en Dost. 


  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd