Bosz geïrriteerd na nederlaag: "Amateuristisch verdedigd"

18 februari 2021, 21:43

Waar veel mensen hebben genoten van het spektakelstuk tussen Young Boys en Bayer Leverkusen, geldt dat logischerwijs niet voor Peter Bosz. Zijn Leverkusen stond al bij rust met 3-0 achter, kwam terug tot 3-3, maar verloor de wedstrijd uiteindelijk door een late 4-3 van de Zwitsers. Na afloop overheerste bij de trainer de ergernis over de eerste helft.

"Ik kan het kort houden", werd Bosz geciteerd door de officiële clubkanalen. "We zijn zeer slecht begonnen - ergerlijk slecht. De tweede helft was het iets beter." Een verklaring voor de slechte eerste helft had hij niet. "We kregen er geen grip op en hebben bij twee corners heel amateuristisch verdedigd. Als je zo verdedigt en zo de bal verliest, dan krijg je er ook geen grip op."

De comeback in de tweede helft maakt in ieder geval dat er nog niets verloren is voor Die Werkself. Met drie uitdoelpunten heeft de ploeg zelfs een enigszins goede uitgangspositie. "Onze uitgangspositie voor de terugwedstrijd is duidelijk: we moeten winnen, en niks anders." De return in Leverkusen wordt volgende week gespeeld. 

Lees ook: Knappe comeback levert Bosz weinig op

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen