'Stengs ontbreekt bij AZ vanwege positieve coronatest'

18 februari 2021, 21:44

Vervelend nieuws voor AZ: Calvin Stengs (22) heeft eerder deze week een positieve coronatest afgelegd. De smaakmaker van de Alkmaarders ontbrak deze week al op het trainingsveld en is na de test besmet bevonden. Achter zijn naam staat voor het duel met VVV-Venlo dan ook een groot vraagteken.

Dat schrijft het Noordhollands Dagblad althans over de situatie bij AZ, dat zelf nog geen melding heeft gemaakt van de afwezigheid van Stengs. 'Stengs was de enige speler die ontbrak, de andere spelers stonden op het trainingsveld', schrijft het regionale dagblad over de situatie in Alkmaar, waar eerder dit seizoen een enorme corona-bom ontplofte. Destijds werd Stengs niet 'geraakt' en bleef inzetbaar, ditmaal is hij dus wel besmet.

De besmetting komt ook nog eens op een heel vervelend moment voor Stengs, want de buitenspeler – die zich in de kijker hoopt te spelen bij Frank de Boer met het oog op het EK van komende zomer – liet afgelopen zondag nog zien in topvorm te zijn. Met een goal en een assist had hij een sleutelrol in de overwinning op sc Heerenveen.

Lees terugCorona-uitbraak bij AZ: negen positieve tests

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen