Arsenal houdt met belangrijke uitgoal zicht op volgende ronde

18 februari 2021, 22:57

Arsenal kent een ontzettend moeilijk seizoen, maar mag nog altijd hopen op een succesje in de Europa League. The Gunners hadden het donderdagavond erg zwaar op bezoek bij Benfica, maar dankzij een belangrijke uitgoal van Saka boekte het wel een goed resultaat in Portugal, dat over een week in de return verzilverd moet worden (1-1).

Over prijzen in de Premier League hoef je bij Arsenal al heel wat jaren niet meer te praten, maar recentelijk werden The Gunners uitgeschakeld in de FA Cup door Southampton en vorig kalenderjaar ging het in de League Cup al mis tegen Manchester City. Dus blijft qua eremetaal alleen de Europa League nog over, de competitie waarin het twee jaar geleden nog de finale haalde – maar verloor van Chelsea.

Met Benfica, dat vorig decennium ook al tweemaal in de finale stond en hem eenmaal won, trof het echter wel direct een zware opponent. Toen Pizzi tien minuten in de tweede helft vanaf elf meter de openingstreffer tegen de touwen schoot vanaf elf meter, leek een volgende prijs steeds verder weg te geraken voor manager Mikel Arteta.

Gelukkig bracht talent Bukayo Saska meteen daarna weer hoop in de harten van de Arsenal-fans. Uit een heerlijke steekpass van Martin Ødegaard kon Cédric Soares de bal voorgeven op Saka, die van dichtbij de belangrijke uittreffer voor zijn rekening nam (1-1). Zodoende kan er ondanks alle tegenslagen in dit voetbaljaar in elk geval in de Europa League nog een succesje worden geboekt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen