Nuchtere Brobbey: "Doe gewoon m'n ding"

18 februari 2021, 23:17   Bijgewerkt: 18 februari 2021, 23:46

Brian Brobbey bleek vanavond van grote waarde voor Ajax toen hij als invaller de beslissende 1-2 binnen schoot tegen Lille. Na afloop was de negentienjarige spits erg nuchter over zijn heldenrol in Frankrijk. "Scoren is wat ik moet doen, dus dat heb ik ook gedaan", reageerde hij koeltjes. 

"Ik wil alles geven voor Ajax, dus als ik erin kom, doe ik gewoon mijn ding", vervolgde Brobbey voor de camera van RTL 7. De spits werd gevraagd zijn goal te omschrijven. "Dusan speelde naar Davy en ik had al het gevoel dat Davy zou passen. Daarom liep ik door, en ik kreeg 'm ook." 

Ook voor Brobbey persoonlijk was het een bijzondere goal. Met zijn negentien jaar en zeventien dagen werd hij de jongste scorende Ajax-invaller in de Champions League sinds Patrick Kluivert in de finale van 1995. Ook daarop reageerde hij kalm. "Dat is mooi om te horen."

Hoewel het er lange tijd niet op leek, zette Ajax uiteindelijk een goede uitgangspositie neer voor de return in Amsterdam van volgende week. "Ik denk dat we met een goed gevoel naar de return kunnen kijken", aldus Brobbey. "We moeten gewoon ons best blijven doen, alles geven en dan pakken we 'm wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen