Ihattaren doet stof opwaaien met post van Brobbey

19 februari 2021 – Mohamed Ihattaren zorgde na de gewonnen wedstrijd van Ajax opnieuw voor ophef met een post op Instagram. De middenvelder, die in het verleden al vaker in verband werd gebracht met een overstap naar Ajax, deelde een foto van Ajax-talent Brobbey die aan het juichen was na zijn winnende goal tegen Lille donderdagavond.

Ihattaren doet stof opwaaien met post van Brobbey

De post wordt pas na 24 uur verwijderd. Toch loopt de geruchtenmolen weer  en waren sommige supporters van de Eindhovenaren niet blij met de actie van de talentvolle middenvelder. Het is onzeker of Ihattaren met deze post uithaalde naar PSV, waar hij de laatste tijd ontevreden lijkt te zijn, of dat hij Ajax in verleiding probeert te brengen een hengeltje naar hem uit te gooien.

Vorige week kwam Ihattaren ook al in het nieuws met een berichtje over Ajax, na het onderlinge duel tussen de Amsterdammers en PSV. De middenvelder liet weten dat hij gekomen was om "lekker te voetballen, net zoals zij deden." In gesprek met Andy van der Meijde noemde Ihattaren Ajax een mooie club, wat hem niet in dank werd afgenomen.

gerelateerd