Zidane over titelstrijd: "Er staan nog genoeg punten op het spel"

19 februari 2021, 13:57

Zinédine Zidane denkt dat zijn Real Madrid zeker niet kansloos is in de titelstrijd in La Liga. De Madrilenen staan zes punten achter op koploper Atlético Madrid, dat ook nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. Toch weigert de oefenmeester naar andere ploegen te kijken. Daarom is hij nog niet bezig met de Champions League, waarin Real komende week tegen Atalanta speelt.

"Als we nu al aan woensdag gaan denken, dan gaat het helemaal mis", aldus Zidane op het perspraatje voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Real Valladolid. "We zijn gefocust op het komende duel en hebben een goede week achter de rug. Er staan nog genoeg punten op het spel. We kunnen nog 45 punten pakken en kijken niet naar onze concurrenten."

Karim Benzema is zaterdag niet van de partij in Valladolid. "Hij is er vanwege een blessure niet bij. We gaan zondag bekijken hoe hij ervoor staat", vertelde de coach, die midweeks wel kon genieten van twee andere spitsen. "Als ik moet kiezen tussen Mbappé en Haaland? Daar ga ik geen antwoord op geven. Iedereen heeft daarin zo zijn eigen voorkeur."

Naast Benzema moet Zidane het ook nog stellen zonder Eden Hazard, Dani Carvajal en Sergio Ramos. "Nieuwe blessures kunnen we zeker niet gebruiken en zullen geduld met deze spelers moeten hebben. Ik hoop dat ze allemaal snel weer hersteld zijn. Hoe dan ook is dit voor ons een vervelende en ingewikkelde situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen