Nagelsmann kritisch over Kluivert: "Hij is blessuregevoelig"

19 februari 2021, 14:33

Julian Nagelsmann is niet tevreden over de fitheid van Justin Kluivert, die dit seizoen regelmatig met klachten kampt. De Duitster vertelde dat hij eerst heel enthousiast was over de vleugelspeler, maar dat de blessures hem een beetje dwarszitten. Daarom wordt er getwijfeld of Kluivert na dit seizoen moet worden overgenomen.

Kluivert maakte afgelopen zomer de overstap van AS Roma naar RB Leipzig in een huurdeal voor één seizoen. De aanvaller kwam bij Roma niet altijd in de plannen voor en speelde 22 wedstrijden, waarvan drie als invaller in het seizoen 2019/20. Nu speelt hij één jaar onder Julian Nagelsmann, een trainer die bekend staat om de gave om jonge talenten te ontwikkelen."

"Ik zie hem bijna nooit meer, ook niet op trainingen." Door zijn blessurepech speelde Justin Kluivert tot nu toe slechts negen Bundesliga-duels, waarvan drie als basisspeler. Erg zonde, dat erkent ook Nagelsmann. Er was een periode waarin Kluivert alles was waar we op gehoopt hadden, kijk naar de wedstrijden tegen Bayern München en Manchester United. Nu, door zijn blessures, is dat wat minder."

Over de toekomst van Justin Kluivert bij de club uit Leipzig is nog niks zeker, wel is zeker dat de komende maanden cruciaal zullen zijn voor Kluivert als hij in de Bundesliga actief wil blijven. "We hopen dat hij dit seizoen nog van invloed kan zijn. Tijdens de tweede seizoenshelft zullen we beslissen of hij hier na dit seizoen ook nog een toekomst heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen