Franse minister smeekt Mbappé: "Kylian, blijf in Frankrijk"

19 februari 2021, 15:38

Roxana Maracineanu heeft een bijzonder verzoek gedaan aan het adres van Kylian Mbappé. De Franse minister van sport hoopt namelijk dat de aanvaller van Paris Saint-Germain de komende jaren in Frankrijk actief blijft. De 22-jarige smaakmaker wordt gelinkt aan een vertrek naar het buitenland, maar als het aan Maracineanu ligt blijft hij PSG trouw.

Mbappé was eerder deze week verantwoordelijk voor een hattrick op bezoek bij FC Barcelona, dat met 1-4 van het eigen veld werd geveegd. Maracineanu liet vrijdag op het Franse radiostation France Info weten dat ze hoopt dat de international niet zwicht voor buitenlandse interesse. "Kylian, blijf in Frankrijk. We willen je nog graag veel langer hier zien spelen.".

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Mbappé ligt. Hij heeft een contract tot medio 2022 bij PSG, maar Real Madrid hoopt hem naar verluidt te verleiden om naar Spanje te komen. De topscorer van de Ligue 1 wilde zelf weinig kwijt over zijn plannen. "Het zou stom zijn om mijn toekomst te bepalen op basis van één wedstrijd", zei hij na het duel met Barcelona.

Lees ook: Mbappé blij na zege en helder over toekomst: "Ben gelukkig"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen