'Boegbeeld' Seuntjens verwacht langer verblijf bij De Graafschap

19 februari 2021 – Het heeft er alle schijn van dat Ralf Seuntjens zijn contract bij De Graafschap gaat verlengen. De spits beschikt bij de club uit Doetinchem over een aflopend contract, die hij naar alle waarschijnlijkheid nieuw leven in gaat blazen. De 31-jarige aanvaller heeft het goed naar zijn zin bij de nummer twee van de Eerste Divisie.

'Boegbeeld' Seuntjens verwacht langer verblijf bij De Graafschap

De verwachting is dat beide partijen met elkaar doorgaan. De spits is bezig aan zijn derde seizoen bij de club. "De intentie is aan beide kanten om door te gaan", verklapt hij bij Omroep Gelderland. "Dat geldt voor alle scenario's, dus ook eerste divisie al zijn we daar niet mee bezig. We zijn goed in gesprek, maar er staat nog niets op papier."

De Graafschap wil ook graag door met de aanvaller. "Mijn rol als boegbeeld, zo zien ze het ook bij De Graafschap, is fantastisch. Tegen die achtergrond ben ik ook door Peter Hofstede (technisch manager, red.) en de trainer gehaald. Ik heb het heel goed naar mijn zin hier en voel me ook nog steeds heel fit", vertelt de routinier.

De spits staat op dertien goals en wil dat aantal snel verder opschroeven. "Het wordt weer tijd voor een goaltje", vertelt de aanvaller, die met zijn ploeg zondag naar NEC gaat. "Ik heb wat lopen klungelen met mijn enkel de laatste tijd, maar hij wordt nu gelukkig niet meer dik. Ik voel me fit en heb geen pijn."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd