Van de Beek mogelijk alweer terug in wedstrijdselectie United

19 februari 2021, 18:05

De blessure die Donny van de Beek deze week heeft opgelopen, lijkt niet ernstig van aard te zijn. De middenvelder van Manchester United miste deze week de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad (0-4) door een spierblessure, maar is alweer hersteld.

De kans is groot dat hij zondag tegen Newcastle United weer terugkeert in de spelersgroep. "Hij maakt kans op een plaats in de selectie", zei trainer Ole Gunnar Solskjaer vrijdag op de persconferentie. "We zullen even de training van zaterdag moeten afwachten. Daarna maak ik mijn ploeg bekend. Ik hoop dat hij er weer bij is."

Zonder Van de Beek won de Engelse club donderdag met 0-4 bij Real Sociedad in de Europa League. In de competitie werden er vorige week punten gemorst tegen West Bromwich Albion. Daardoor ligt er veel druk op de ontmoeting met Newcastle van aanstaande zondag. Van de Beek kwam dit seizoen overigens pas dertien keer in actie in de Premier League. Afgelopen weekend kwam hij als invaller in het veld tegen West Brom, maar ook hij kon het verschil niet maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen