NAC wint laat bij Dordrecht en pakt vierde zege op rij

19 februari 2021, 20:49

Het ging niet gemakkelijk, maar dat zal NAC Breda een zorg zijn. De Brabanders wonnen vrijdag met 2-3 bij FC Dordrecht en blijven zodoende meedoen bovenin. NAC begon uitstekend op bezoek bij de Schapenkoppen, maar liet de laagvlieger daarna beter in de wedstrijd komen. Door toedoen van Lewis Fiorini werd er alsnog gewonnen.

NAC begon vlammend aan de wedstrijd en had door twee goals van Kaj de Rooij, die de laatste weken moeizaam tot scoren kwam, al na negen minuten een 0-2 voorsprong te pakken. Door die snelle tegengoals was Dordrecht kennelijk wakker geschud, want drie minuten daarna viel de aansluitingstreffer. Toen de thuisploeg voor het eerst doorkwam, was het ook direct raak. Dehninio Muringen volleerde hard raak in de lange hoek. Toen Nikolas Agrafiotis een kwartier na rust met een rake penalty de 2-2 verzorgde, leek een stunt aanstaande.

NAC stelde daarna echter orde op zaken en dat was te danken aan Lewis Fiorini. De belangrijke middenvelder kreeg de bal na een klutssituatie voor zijn voeten en streepte het leder in de verre kruising: 2-3. Dat was genoeg om de drie punten veilig te stellen. NAC sluit door de vierde zege op rij aan bovenin. Het staat vierde, met evenveel punten als nummer drie Almere City FC. Die ploeg heeft echter wel twee duels in te halen en speelt dit weekend uit tegen TOP Oss. Dordrecht won maandag nog bij Jong Ajax en heeft die overwinning dus geen vervolg kunnen geven.

Overige uitslag:

Jong PSV - FC Den Bosch 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen