Missende Ibrahimovic blijft penalty's AC Milan gewoon nemen

20 februari 2021, 11:13

Zlatan Ibrahimovic miste sinds zijn comeback bij AC Milan al liefst vijf strafschoppen – waarvan vier dit seizoen en dat is er één meer dan hij wél maakte dit voetbaljaar. Ploeggenoot Franck Kessié was met vijf op zes véél succesvoller dit seizoen, toch staat de Zweed zondagmiddag achter de bal tegen Internazionale mocht er een pingel komen.

Dat heeft Kessié uit de doeken gedaan tegenover La Gazzetta dello Sport. "Ibrahimovic neemt de penalty's bij ons en hij zal blij zijn met het resultaat als hij de volgende neemt", hield de middenvelder al het vertrouwen in zijn ploeggenoot. De missers van Ibrahimovic zorgden overigens alleen tegen Hellas Verona (2-2) voor puntverlies van AC Milan; in alle andere wedstrijden kwam I Rossoneri alsnog tot een overwinning.

Sowieso is Kessié vol vertrouwen in een goed resultaat in de derby én titelstrijd tegen Internazionale. "We gaan de derby winnen en keren terug naar Italiaanse kop", aldus de middenvelder. "We zijn een eenheid als groep. We werken hard en we geloven dat we de Scudetto kunnen winnen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen