Tuchel passeert Ziyech ook op bezoek bij Southampton

20 februari 2021, 12:49

Hakim Ziyech moet zaterdagmiddag opnieuw op de bank plaatsnemen bij Chelsea. De middenvelder annex aanvaller is onder Thomas Tuchel allesbehalve een vaste waarde. De Duitse coach wijzigde zijn opstelling wel enigszins, want Kurt Zouma en N'Golo Kante (was geblesseerd) staan voor het eerst aan de aftrap bij The Blues op bezoek bij Southampton.

Tuchel zal met zijn opstelling ook de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid in het achterhoofd hebben die komende midweek op de rol staat. Verder verdedigt Edouard Mendy weer het doel, nadat in de laatste twee duels (Premier League en beker) Kepa Arrizabalaga speeltijd had gekregen van Tuchel.

Lees ook: Tuchel over reserverol Ziyech: "Het is mijn fout"

Ziyech kwam in de zes wedstrijden onder Tuchel tot dusver driemaal niet in actie, viel eenmaal in en begon tweemaal in de basis. Een van die twee basisplaatsen was tegen Wolverhampton Wanderers (0-0), de enige ploeg die het lukte om Chelsea punten af te snoepen onder Tuchel. Scoren of een assist geven deed Ziyech nog niet onder de opvolger van Frank Lampard.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen