Vreugde bij FC Emmen: "Dit was echt onze laatste strohalm"

20 februari 2021 – Michael de Leeuw en Caner Cavlan zijn ontzettend blij dat hun FC Emmen eindelijk de eerste overwinning van het seizoen te pakken heeft. De ploeg van trainer Dick Lukkien moest in de eigen Oude Meerdijk diep gaan tegen PEC Zwolle, maar won wel met 3-2. De Leeuw vindt dat zijn ploeg de drie punten tegen PEC zeker verdiend heeft.

Vreugde bij FC Emmen: "Dit was echt onze laatste strohalm"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik denk dat het verdiend is, al was het op het einde nog wel even billenknijpen", aldus De Leeuw bij ESPN. "Dan schiet wel even door je hoofd dat het toch niet weer mis zou gaan. Dit was echt onze laatste strohalm en die hebben we gepakt. Na de 1-1 gingen onze koppies niet hangen en ik denk dat we een goede wedstrijd op de mat hebben gelegd. We hebben nog een lange weg te gaan, maar dit is heerlijk."

Calvan zag op zijn beurt grote vreugde in de kleedkamer bij de hekkensluiter van de Eredivisie. "Iedereen was enorm blij. Dit heeft veel te lang geduurd. Uiteindelijk draait het om in de Eredivisie blijven. Het vertrouwen werd steeds minder, dat gaat erg aan je vreten. Daarom is deze overwinning echt heel erg lekker. Ik ga ervan uit dat de hoop weer terug. Iedereen moet beseffen op welk punt we staan en dat we deze lijn moeten doortrekken."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd