Wijnaldum na derbyverlies: "Niet in slachtofferrol kruipen"

21 februari 2021, 09:00

Het is vooralsnog absoluut niet het seizoen van Liverpool. De regerend kampioen morst veelvuldig punten in de Premier League en ging ook zaterdag onderuit in de derby tegen Everton: 0-2. Georginio Wijnaldum, die in de basis stond, spreekt van een frustreerde situatie.

De Nederlander heeft op de clubwebsite gereageerd op het verlies tegen de buurman. "Dit is een nieuwe situatie waar we nu in zitten", vertelt hij. "In de vorige seizoenen creëerden we ook altijd veel kansen, maar benutten we die ook. Nu zitten we in een fase waarin we niet scoren. Het is frustrerend, zeker als je op het veld staat en het niet lukt. Maar we moeten vertrouwen houden en beseffen hoe we het moeten omdraaien. De goals gaan echt weer komen."

Het hoofd omhoog houden is volgens Wijnaldum belangrijk na de vierde nederlaag op rij. "We moeten niet in de slachtofferrol kruipen", vindt de middenvelder van de nummer zes van de ranglijst. "We moeten omgaan met de situatie en zorgen dat we wedstrijden tot een goed einde brengen, ook al hebben we veel blessures. Door je slachtoffer te gaan voelen, kan het alleen maar slechter gaan. We moeten alles geven en het vertrouwen proberen te bewaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen