Kaib wil via Heerenveen naar Engeland: "Droom is Chelsea"

21 februari 2021, 09:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met Rami Kabi heeft sc Heerenveen er dit seizoen een interesse speler op de vleugels bij. De 23-jarige Zweed begint zich steeds beter te manifesteren en scoorde tegen Feyenoord (4-3 winst in beker) zijn eerste doelpunt. Hij hoopt dat het de opmaat is naar meer.

In de zomer legde Heerenveen de verdediger vast, door hem over te nemen van IF Elsborg. Al vrij snel heeft hij zijn draai gevonden in Friesland. "Mijn speelstijl past goed bij het Nederlandse voetbal. Er wordt veel aangevallen en de spelers lopen veel. Zo'n type speler ben ik ook", zegt Kaib tegen de NOS.

De rechtsback, die zondag de derby tegen FC Groningen speelt, wil via Heerenveen naar de Europese top. "Dat is één van de redenen waarom in hierheen gekomen ben. Ik denk dat ik mezelf hier kan ontwikkelen als speler en als persoon. Als ik mezelf hier kan bewijzen, kan ik misschien de stap maken naar een grotere club." Zijn grote doel is spelen in de Premier League. "Mijn droom is Chelsea of Manchester City."

Heerenveen staat momenteel tiende en speelt zondag thuis tegen de buurman. Groningen bezet de zesde positie in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen