Brood is boos, maar niet wanhopig: "Waarom zou ik dat zijn?"

21 februari 2021, 10:07

Het gelijkspel tegen PSV was een enorme opsteker voor ADO Den Haag, maar de euforie heeft dit weekend plaatsgemaakt voor teleurstelling. Zaterdag werd er namelijk met 2-0 verloren van Fortuna Sittard. Trainer Ruud Brood probeert de rust te bewaren.

Hij zag dat zijn team bij vlagen ondermaats voor de dag kwam. De coach ziet nog altijd perspectief. "Waarom zou ik wanhopig zijn? Dat wil je misschien horen van mij. We zijn boos", zei de geïrriteerde trainer tegen Omroep West. "We zijn boos, omdat we veel beter kunnen, eerlijk gezegd. Meer strijd leveren bijvoorbeeld. Tegen teams als PSV hebben we geknokt en tegen Sparta hebben we het geluk niet aan onze zijde gehad, en dan ga je nu vragen of ik wanhopig ben", zei de trainer.

Hij baalde er wel van dat hij de fans, die de selectie uitzaaiden met fakkels, niet meer heeft kunnen geven. "Ik denk dat ze zwaar teleurgesteld zijn. Maar om nu te zeggen dat er geen perspectief is, dan ben je wel heel snel. Ik vind zeker dat er perspectief is. Het is belangrijk dat we er met z'n allen keihard voor gaan."

ADO staat voorlaatste en staat dus op een plaats die directe degradatie inhoudt. Nummer zestien Willem II heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. Komend weekend staan de teams tegenover elkaar.

Lees ook: El Khayati terug bij ADO: "Het zijn andere tijden bij de club"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen