Narsingh zelfkritisch: "Door mij hebben we twee punten verloren"

21 februari 2021 – Het was een klein wonder dat FC Twente tegen Feyenoord zondag in 2-2 eindigde. De thuisploeg liet vele kansen liggen in een slordige wedstrijd en met name Luciano Narsingh, die nota bene van Feyenoord wordt gehuurd, had het vizier niet op scherp staan. Hij baalde als een stekker van de gemiste kansen.

Narsingh zelfkritisch: "Door mij hebben we twee punten verloren"

"Ik was gebrand om tegen Feyenoord te spelen, omdat ik natuurlijk daar onder contract sta. Ik wou mezelf graag laten zien, ja. Dus ik was zeker klaar voor deze wedstrijd", zei Narsingh, die vroeg in de wedstrijd nog wel een assist gaf. "Dat voelde heerlijk. Dat wou ik ook laten zien, dat ik gevaarlijk ben, dreigend kan zijn, assists kan leveren. Dat heb ik de eerste helft wel gedaan. Maar als ik zie hoe ik de tweede helft afsluit, mag ik niet tevreden zijn."

In het tweede bedrijf hielp de aanvaller twee enorme mogelijkheden om zeep. Zijn eerste poging vloog tegen Nick Marsman aan en dus was een ander besluit beter geweest. "Misschien hoger of misschien stiften achter, het ging snel. De tweede moest er echt in. Dan denk je, je schiet hem er gewoon gelijk in. Maar dan wordt 'ie geblokt."

Hij neemt dan ook verantwoordelijkheid voor het puntenverlies. "Ik denk dat we door mij hier twee punten hebben verloren. Zeker, zo realistisch ben ik ook gewoon", aldus Narsingh bij RTV Oost.

Eredivisie

gerelateerd