Schmidt gooit opstelling PSV overhoop in topper

21 februari 2021, 15:44

In een directe strijd om plek twee tegen Vitesse kiest PSV-coach Roger Schmidt voor een volledig vernieuwd elftal. De Duitse oefenmeester kiest voor zes andere namen dan afgelopen donderdag, toen zijn ploeg pijnlijk onderuitging bij Olympiakos (4-2) en daarmee de kansen op een plek in de volgende ronde zagen slinken.

Timo Baumgartl vervangt de geblesseerde Olivier Boscagli in het hart van de defensie. De verdediger ging in Griekenland nog bij twee treffers opzichtig in de fout, nadat hij als invaller voor Boscagli binnen de lijnen was gekomen. Hij vormt het centrum met Nick Viergever, die dit seizoen mede door blessureleed nauwelijks aan spelen toekwam. Links achterin is er een basisplaats voor Mauro Júnior. Hij is de vervanger van bankzitter Phillip Max.

Op het middenveld blijft Schmidt vertrouwen houden in het duo Pablo Rosario-Ibrahim Sangaré. Op de twee posities daarvoor kiest de Duitser echter voor twee nieuwe namen. Érick Gutiérrez en Adrian Fein vervangen Mario Götze en Ryan Thomas. Ook Donyell Malen moet genoegen nemen met een plek op de bank. Eran Zahavi wordt in de spits ondersteund door Yorbe Vertessen.

Bij opponent Vitesse begint Oussama Tannane in de basis, ondanks het feit dat hij afgelopen weekend vroegtijdig naar de kant werd gehaald vanwege een blessure. Loïs Openda en Armando Broja moeten PSV in aanvallend opzicht pijn gaan doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen