Bosz komt enorme keepersblunder ternauwernood te boven

21 februari 2021, 15:43

Voor de tweede keer op rij heeft Peter Bosz met Bayer Leverkusen puntenverlies geleden in de Bundesliga. Vorige week werd er gelijkgespeeld tegen FSV Mainz 05 en ook zondag moest het team genoegen nemen met een punt. Tegen FC Augsburg werd het 1-1.

Peter Bosz kon zondag wederom niet beschikken over eerste keeper Lukas Hradecky en dus kreeg Niklas Lomb de kans onder de lat. De keeper is de tweede keus en liet zien waarom. De doelman kreeg na vijf minuten de bal en leed op kinderlijke wijze balverlies. Spits Florian Niederlechner kon simpel de 1-0 maken.

Na die slechte start worstelde Leverkusen, met Timothy Fosu-Mensah in de basis, lange tijd met de nummer dertien van de ranglijst. De ploeg van basisklant Jeffrey Gouweleeuw leek op weg naar de overwinning, maar Leverkusen kwam toch nog terug. Diep in blessuretijd maakte Edmond Tapsoba de 1-1. De verdediger scoorde in de laatste seconde van de wedstrijd: 1-1.

Leverkusen bezet de vijfde plaats en heeft vijf punten minder dan Eintracht Frankfurt. Die ploeg won zaterdag van Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen