Barça profiteert nauwelijks van puntverlies Atlético

21 februari 2021, 15:59

FC Barcelona heeft slechte zaken gedaan in strijd om een sensationele comeback in de titelstrijd. De ploeg van Ronald Koeman leek dankzij Lionel Messi lange tijd op een overwinning af te stevenen, maar tegenstander Cádiz trok de stand in extremis gelijk. Het werd 1-1 in Camp Nou.

Onaantastbaar leek Atlético Madrid dit seizoen, zonder struikelpartijen op weg naar de Spaanse landstitel. Van dat machtsvertoon is de laatste weken nog nauwelijks sprake. Tweemaal speelde het de laatste weken gelijk, de echte klap kwam zaterdagavond: Levante diende de ploeg van Diego Simeone de tweede nederlaag van het seizoen toe (0-2).

FC Barcelona, de laatste weken onder Ronald Koeman bezig aan een opmars, faalde in eigen huis opnieuw dichterbij te komen. Met een punt tegen Cádiz bracht het de achterstand op de koploper terug op acht punten. Lange tijd leek Barça de overwinning te gaan pakken, nadat Lionel Messi in recordwedstrijd 504 voor de grootmacht de score vanaf elf meter opende. Vanaf diezelfde penaltystip bracht Álex Fernández de bezoekers echter op gelijke hoogte. Clement Lenglet beging in minuut 89 een overtreding in de zestien, resulterend in een fatale strafschop.

Het is de tweede keer dat Barça dit seizoen onderuit gaat tegen Cádiz. De middenmoter won eerder dit seizoen met 2-1 van de huidige nummer drie in Spanje. Frenkie de Jong leek daar voor rust met de verdubbeling van de score nog een stokje voor te steken, maar de treffer van de Nederlandse middenvelder werd afgekeurd wegens buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen