Ziggo Sport na dit seizoen niet verder met Jack van Gelder

21 februari 2021, 18:20

Jack van Gelder (70) stopt na dit seizoen bij Ziggo Sport. Het contract van de vaste presentator van de voetbaltalkshow Rondo loopt af en wordt niet verlengd door de betaalzender. Wytse van der Goot neemt het stokje van hem over bij het praatprogramma.

"Na een mooie tijd bij Ziggo Sport is het besluit genomen om een nieuw gezicht te binden aan de zender. Ik had graag met de talkshow Rondo verder willen gaan, maar ik heb dit besluit te respecteren", aldus Van Gelder over zijn vertrek. Toch koestert hij geen wrok richting de zender: "Na zes waardevolle jaren scheiden onze wegen zich en gaan we uit elkaar als goede vrienden."

Naast de presentatie van Rondo deed Van Gelder ook de prestentatie rond buitenlandse wedstrijden en was hij in het verleden ook commentator. "Jack heeft een belangrijke rol gespeeld bij de start en het uitbouwen van Ziggo Sport", aldus Jeroen Hoencamp, de CEO van de organisatie. "Wij willen hem bedanken voor zijn passie, toewijding en bijdrage aan het succes van de zender. Met zijn kloppende hart voor de sport heeft hij menig sportliefhebber weten te raken met zijn kennis, enthousiasme en vrolijke lach."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen