Ten Hag heeft geen positief nieuws over blessures backs

21 februari 2021, 22:15

De kans lijkt klein dat Ajax het in de cruciale Europa League-return tegen Lille OSC een beroep kan doen op de twee vleugelverdedigers. Zowel Nicolás Tagliafico als Noussair Mazraoui kampt namelijk met blessureleed en moeten daarom de competitiewedstrijd met Sparta aan zich voorbij laten gaan.

Voor de camera van ESPN spreekt Erik ten Hag weinig hoopvolle woorden over een rentree in de Europa League: "Ik heb donderdag al gezegd dat hij de wedstrijd heeft uitgespeeld met een blessure", doelt Ten Hag op Tagliafico, die met onbekende problemen rondloopt. "Dus hij is niet fit genoeg voor vandaag. Of hij er donderdag wel weer bij is? Dat weet ik niet. Het zijn nog heel wat dagen, maar het is niet heel positief op dit moment."

Ook over het meespelen van rechtsback Mazraoui kon Ten Hag niet positief zijn. "Hij is nog zéér twijfelachtig voor de return tegen Lille. Hij heeft een blessure aan het gezichtsvermogen dus dat zal eerst terug moeten komen." Afgelopen donderdag werd hij rechts achterin vervangen door de jonge Devyne Rensch. Tegen Sparta speelt Jurriën Timber als rechtsback, waardoor Perr Schuurs in het centrum staat.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen