Spoorboekje: KKD en heerlijk Champions League-programma

23 februari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 22 februari 2021, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 23 februari. 

Specials

Interview met Merel van Dongen

In twee delen spreekt FC Update uitgebreid met Oranjeleeuwin Merel van Dongen. De verdediger van het Nederlands vrouwenelftal blikt vandaag in deel 1 vooruit op de komende Olympische Spelen en bespreekt ze haar vrees voor afgelasting van het toernooi van haar dromen.

Wedstrijden

SS Lazio – Bayern München (21.00 uur)

Het seizoen van Bayern München kent hoge pieken, diepe dalen. Na de winst voor het WK voor clubteams verspeelde de ploeg punten tegen Arminia Bielefeld en afgelopen weekend was Eintracht Frankfurt te sterk voor Der Rekordmeister, waardoor de Duitse titelstrijd weer spannend is. Op bezoek bij SS Lazio mag overwinteren in de Champions League echter geen belemmering vormen of staat er een grote verrassing op stapel?

Atlético Madrid – Chelsea (21.00 uur)

De laatste maanden van Chelsea en Atlético Madrid verlopen een beetje tegenovergesteld. Waar The Blues na een mindere periode de laatste tijd aan het opkrabbelen zijn onder Thomas Tuchel, zit Atlético Madrid - dat nog zo sterk aan het seizoen begon en een mijlenverre voorsprong had in La Liga - momenteel in een mindere fase. Deze stijgende en dalende lijn treffen elkaar in de Champions League: welke staat er momenteel nog hoger?

FC Volendam – Jong Ajax (18.45 uur)

De strijd bovenin in de Eerste Divisie wordt weer ongekend spannend, maar nummer acht FC Volendam gaat daarin normaliter geen enkele rol van betekenis spelen. Na de knappe zege op koploper SC Cambuur (0-1) werd namelijk nog maar een keer gewonnen, driemaal verloren en doelpuntloos gelijkgespeeld tegen laagvlieger FC Dordrecht. Een play-offplekje heeft de ploeg van Wim Jonk nu nog weliswaar in bezit, maar bij een nederlaag kan ook dat nog op het spel komen te staan in het seizoensslot.

Wedstrijden

18.45 uur: FC Volendam – Jong Ajax, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.40 uur: Jong PSV – Helmond Sport, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

21.00 uur: Atlético Madrid – Chelsea, SBS 6, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: SS Lazio – Bayern München, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen