Van den Brom baalt en ziet veel wereldgoals en penalty's tegen

22 februari 2021, 10:58   Bijgewerkt: 22 februari 2021, 11:13

John van den Brom zit in de hoek waar de klappen vallen momenteel bij RC Genk. De Nederlandse coach won slechts één van de laatste negen duels, maar vond dat het zondagavond tegen Beerschot (1-2 verlies) vooral heel erg tegenzat voor zijn elftal. Volgens hem is zijn ploeg ongelukkig in het afmaken van de eigen kansen en krijgt het vaak wereldgoals en ongelukkige penalty's tegen.

Dat zei de coach direct na de ontmoeting tegen Beerschot, die met 0-2 verloren ging door een prachtige treffer van Jan Van den Bergh en een pingel. "Alle goals die de tegenstanders maken zijn wereldgoals - of toch vaak. We hebben ook heel veel ongeluk met strafschoppen en als je naar onszelf kijkt, zie je dat de bal er maar niet ingaat. Terwijl we uit een periode komen dat alles er wél in vloog", stelt de Nederlandse coach, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Dit is heel teleurstellend voor mijn jongens. Zij hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat neer te zetten", nam hij zijn spelers in bescherming. "Mijn spelers moeten blijven geloven in zichzelf. We kunnen niet zeggen dat ze er niks aan gedaan hebben dus dat is goed. Nu zullen de komende dagen weer nodig zijn om hun moraal omhoog te halen. Maar dat is niet makkelijk als je klap op klap krijgt."

Genk-fans boos

Of Van den Brom vrijdagavond bij de volgende wedstrijd nog trainer is van RC Genk, is zeer twijfelachtig. De coach staat enorm onder druk en de fans van de club kwamen zondagavond nog verhaal halen bij het eigen stadion na opnieuw een nederlaag. 'Een delegatie zou ook hebben samengezeten met algemeen directeur Erik Gerits. De fans eisen betere resultaten', schrijft Sporza daarover.

Lees ook: Baan Van den Brom serieus op de tocht na weer een verlies

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen