Makkelie leidt PSV - Ajax, Kuipers naar AZ - Feyenoord

22 februari 2021, 12:07

Danny Makkelie is de leidsman bij de absolute Eredivisie-kraker tussen nummer twee PSV en koploper Ajax komend weekend. De scheidsrechter krijgt vanuit Zeist hulp van Jochem Kamphuis, die als VAR fungeert. Bij AZFeyenoord heeft Björn Kuipers de verantwoordelijkheid en kijkt Rob Dieperink achter het schermpje mee.

Dat heeft de KNVB maandagmiddag bekend gemaakt. Tijdens de eerdere ontmoeting in de competitie had Kuipers nog de leiding over Ajax – PSV (2-2) en in de bekerwedstrijd (2-1 voor Ajax) was Serdar Gözübüyük de leidsman bij de kraker, waardoor de aanstelling van Makkelie ditmaal niet verrassend is. Kuipers had afgelopen weekend bovendien PSV (tegen Vitesse) al onder zijn hoede en kan zich ditmaal opnieuw verheugen op een mooi affiche in Alkmaar.

De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente is in handen van Dennis Higler. Een niveautje lager heeft Siemen Mulder de leiding over de topper tussen koploper SC Cambuur en achtervolger Almere City FC.

Bekeraanstellingen

Ook kwam de KNVB naar buiten met de aanstellingen voor de halve finale van de KNVB Beker. Bas Nijhuis leidt sc Heerenveen – Ajax, terwijl Allard Lindhout de andere halve eindstrijd onder zijn hoede neemt tussen Vitesse en VVV-Venlo. Die wedstrijd wordt komend weekend in de Eredivisie overigens ook afgewerkt: dan is Erwin Blank de leidsman van dienst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen