'Ihattaren inzetbaar tegen Olympiakos, Boscagli twijfelgeval'

22 februari 2021, 13:48

PSV kan donderdagavond in de return tegen Olympiakos normaliter beschikken over Mohamed Ihattaren. De buitenspeler hervat dinsdag (morgen) de groepstraining en kan zodoende worden ingezet in de terugwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. Achter de naam van Olivier Boscagli staat nog wel een vraagteken.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Ihattaren was tijdens het heenduel afwezig wegens ziekte en had volgens Schmidt bovendien last van een lichte spierblessure en werd om die reden tegen Vitesse ook nog uit de wedstrijdselectie gehouden. De verwachting is dat hij na het hervatten van de training wel weer minuten kan maken tegen Olympiakos.

Dat geldt mogelijk ook voor Boscagli, die in het heenduel uitviel met een blessure. De Fransman werd tegen Vitesse alweer terug verwacht, maar heeft nog altijd een flinke wond tussen zijn ogen. Het is twijfelachtig of die op tijd hersteld is voor het treffen met de Grieken. Controleur Ibrahim Sangaré is er door een schorsing sowieso niet bij, terwijl verdediger Armando Obispo deze week zijn rentree in Jong PSV kan maken na lang en zwaar blessureleed.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen