Tuchel wilde Suarez bij PSG: "Een van de besten ooit"

22 februari 2021, 19:22

Thomas Tüchel, de huidige trainer van Chelsea, heeft tijdens de persconferentie daangegeven dat hij afgelopen zomer interesse had in de diensten van Luis Suarez. De Uruguayaan koos er uiteindelijk voor om in Spanje te blijven, een keuze waar Tuchel best van baalde.

Hoe ver PSG is gekomen in de onderhandelingen met Suarez, is onbekend. Eén ding is zeker: ze hebben een poging gewaagd. De spits moest destijds vertrekken bij FC Barcelona en dat wekte de interesse van de Duitser . "We hoorden destijds de geluiden dat hij wilde vertrekken bij FC Barcelona", vertelt Tüchel tegen de pers. "En wie zou er op zo'n moment niet geïnteresseerd in zijn om een van de beste spitsen aller tijden over te nemen?"

Aan lof voor El Pistolero was in ieder geval geen gebrek. "Hij is een geboren aanvaller en heeft de mentaliteit van een topspits die alleen maar wil scoren." Een ander interessant puntje uit de persconferentie is dat Kai Havertz en Christian Pulisíc weer mee kunnen doen. Zij keren terug van een blessure. Thiago Silva zal de wedstrijd voor The Blues nog wel moeten missen. Hij raakte en paar weken geleden geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen