Antonucci zonder morren akkoord met salarisvermindering

22 februari 2021, 21:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Francesco Antonucci gaat zonder morren akkoord met het tweede loonoffer dat spelers van Feyenoord moeten doen. De Italiaanse middenvelder, die door de Rotterdammers aan FC Volendam is verhuurd, heeft geen probleem met de opgelegde salarisvermindering en toont begrip voor de situatie van zijn huidige werkgever.

Enkele spelers van Feyenoord verzetten zich deze week tegen het besluit van Feyenoord, dat zonder te overleggen besloot een deel van het salaris in te houden om het hoofd boven water te kunnen houden. "We moeten dit gewoon met alle spelers doen", vertelt Antonucci voor de camera van NH Sport. "Ik vind het goed voor de club. Het is nodig, een moeilijke periode voor iedereen. Als we kunnen helpen, doen we dat graag."

Volgens Antonucci is het duidelijk dat zijn werkgever keiharde klappen krijgt door de coronacrisis. Er zit altijd heel veel publiek, het is echt een moeilijke periode. Iedereen begrijpt dat, iedereen is goed bezig met de club en wil de club helpen." Enkele medespelers zouden juridische stappen overwegen om alsnog het salaris op de bankrekening gestort te krijgen. Volgens juristen is daar zeker aanleiding toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen