Spoorboekje: CL én EL, degradatiekraker, Feyenoord en Barça

24 februari 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 24 februari.

Wedstrijden

FC Barcelona - Elche (19.00 uur)

Het was een vervelende en onrustige week voor Ronald Koeman en FC Barcelona. De Spanjaarden werden vorige week overklast door Paris Saint-Germain in de Champions League en verloren vervolgens punten tegen Cadiz in La Liga. Tijd dus om het blazoen weer op te poetsen. Maandag verloor Barcelona de derde plaats aan Sevilla en dus moet er vanavond weer gewonnen worden. Tegen nummer achttien Elche zijn er vanavond geen excuses in Camp Nou.

Atalanta - Real Madrid (21.00 uur)

Een mooie wedstrijd voor Marten de Roon en Sam Lammers. Het knock-out-avontuur in de Champions League begint vanavond tegen Real Madrid. Atalanta staat vijfde in de Serie A en won afgelopen weekend met 4-2 van Napoli. Atalanta doorstond de Champions League-groep met onder meer Ajax en Liverpool en mag zich vandaag gaan bewijzen tegen de nummer twee van Spanje. Real kampt met een volle ziekenboeg en is bovendien nog wat wisselvallig, dus mogelijk liggen er kansen voor Atalanta. De club uit Bergamo schopte het vorig seizoen tot de kwartfinales in de Champions League.

Borussia Mönchengladbach - Manchester City (21.00 uur)

Manchester City is momenteel niet te houden. De koploper van de Premier League heeft inmiddels een gat van tien punten geslagen met achtervolger Manchester United en won afgelopen weekend met 0-1 bij Arsenal. Die zege betekende alweer de achttiende (!) overwinning op rij voor het team van Pep Guardiola. Aan Gladbach is vanavond in de Champions League dus de zware taak om die reeks een halt toe te roepen. Gladbacht staat achtste in de Bundesliga en is absoluut niet in vorm. Van de laatste vier competitieduels won het er niet één.

Voetbal op tv

16.30 uur: Willem II - ADO Den Haag, ESPN, live verslag van het Eredivisie-duel

18.00 uur: Tottenham Hotspur - Wolfsberger SC, ESPN 4, live verslag van het Europa League-duel

18.45 uur: FC Groningen - Feyenoord, ESPN, live verslag van het Eredivisie-duel

19.00 uur: FC Barcelona - Elche, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel

21.00 uur: Atalanta - Real Madrid, SBS 6, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Borussia Mönchengladbach - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het CL-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen