Matuta maakt indruk bij Jong PSV en krijgt nieuwe verbintenis

23 februari 2021, 11:53

Emmanuel Matuta kan op het vertrouwen rekenen van PSV. De Belgische middenvelder tekende dinsdag, op zijn negentiende verjaardag, een nieuw contract in Eindhoven. Hij ligt daardoor nu vast tot de zomer van 2023.

In 2018 tekende de middenvelder zijn eerste contract bij PSV, waar hij dit seizoen deel uitmaakt van Jong PSV. De Belgisch jeugdinternational speelde dit seizoen sindsdien negentien wedstrijden in de Eerste Divisie en liet daarin een goede indruk achter. De controleur is blij dat hij met zijn spel een nieuw contract heeft verdiend. "Dit is een heel mooi verjaardagscadeau", vertelt hij op de clubwebsite.

"Ik zag mezelf vroeger als verdediger, maar ben uitgegroeid tot een 'zes'. Onder Ruud van Nistelrooy ben ik op het middenveld gaan spelen. Ik ben rustig aan de bal, heb overzicht en ben sterk in onderscheppingen. De overstap naar Jong PSV vanuit de jeugdopleiding was even wennen. Het niveau is heel anders. Het is jonge mannen tegen kerels, maar ik voel dat ik het niveau begin aan te kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen