FC Utrecht moet Hoogma nog twee maanden missen

23 februari 2021, 16:42

De enkelblessure van FC Utrecht-verdediger Justin Hoogma is redelijk ernstig gebleken. De verdediger, die door zijn blessure ook de wedstrijden tegen VVV-Venlo en Willem II al moest missen, is twee maanden uitgeschakeld. Dat heeft een onderzoek dinsdag uitgewezen.

Dat nieuws maakt Hoogma via de website van zijn werkgever zelf bekend. "In een duel op de laatste training voor VVV-Venlo voelde ik dat er iets mis was met mijn enkel. De onderzoeken in het UMC Utrecht hebben uitgewezen dat een operatie gelukkig niet noodzakelijk is, maar dat het herstel wel twee maanden zal gaan duren. Ik heb nu gips gekregen, om mijn enkel volledige rust te gunnen. Na de verplichte rustperiode ga ik er alles aan doen om snel weer fit te worden."

Hoogma gold dit seizoen lange tijd als vaste waarde voor Utrecht, tot hij in het uitduel bij Vitesse op 12 januari op de bank begon. Sindsdien kwam hij alleen nog tot twee korte invalbeurten. Hoogma is niet de enige speler die Utrecht door blessureleed moet missen. Ook Adrián Dalmau, Eljero Elia, Simon Gustafson en Emil Bergström zijn uitgeschakeld. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen