Drietal piepjonge talenten tekent nieuw contract bij Ajax

23 februari 2021, 19:39

Ajax heeft een drietal jeugdspelers voor de komende jaren aan zich gebonden. Het gaat om Kristian Hlynsson, Rico Speksnijder en Yoram Boerhout. Voor de zeventienjarige Hlynsson betreft het een contractverlenging, voor de Speksnijder (16) en Boerhout (15) is het het eerste profcontract.

Het nieuwe contract van Hlynsson zal doorlopen tot aan 30 juni 2023. Zijn eerdere contract liep af in de zomer van 2022. Een mooie verlenging voor de IJslandse jeugdinternational, die in december 2020 nog zijn debuut maakte. Op dit moment heeft Hlynsson twee wedstrijden gespeeld voor de beloften van Ajax en trainde hij al een aantal keer mee met het eerste elftal.

Rico Speksnijder loopt al iets langer rond bij de jeugdafdeling van Ajax, sinds 2019. De zestienjarige middenvelder tekende vanmiddag een contract dat in zal gaan tot de zomer van 2024. De middenvelder speelt momenteel bij Ajax O16. Boerhout is nu nog speler van sc Heerenveen, maar maakt op 1 juli 2021 de overstap naar Amsterdam. Zijn eerste contract bij Ajax zal tot juni 2024 lopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen