Ihattaren terug bij PSV, Schmidt spreekt van 'finale'

24 februari 2021, 13:45

Roger Schmidt hoopt dat PSV geleerd heeft van de verloren wedstrijd tegen Olympiakos Piraeus van vorige week. De Grieken maakten gebruik van de chaos in de achterhoede bij PSV, en stuurden de Eindhovenaren met een bittere nasmaak terug naar Nederland. De 4-2 nederlaag zal morgen moeten worden weggepoetst door PSV en dat is geen gemakkelijke klus, weet Schmidt.

"We maakten heel simpele fouten", vertelde de Duitser tijdens de persconferentie woensdagmorgen volgens de NOS. "Olympiakos ging heel efficiënt om met de kansen. Wij zullen dat ook moeten doen. Het wordt belangrijk dat wij tactisch ook goed zijn, gedisciplineerd spelen. We zullen moeten oppassen voor de counter." De boodschap van Schmidt voor zijn selectie was duidelijk. "Wij zijn altijd in staat om iets speciaals te doen. Daar moeten we in geloven. Het is nu aan ons om als team een volgende stap te zetten. Dit voelt als een finale."

Schmidt kwam overigens met goed nieuws over Ihattaren. De middenvelder liep het uitduel mis door ziekte, maar is er donderdag weer bij. Of Boscagli op tijd fit is, is nog een vraagteken. Schmidt maakt morgen de beslissing of hij mee kan doen of niet. Middenvelder Ibrahim Sangaré is door een schorsing niet inzetbaar. PSV trapt morgenavond om 21.00 uur af tegen Olympiakos. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren, PSV moet minstens twee doelpunten maken om door te gaan naar de achtste finales van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen