Geblesseerde Van de Beek mist ook return tegen Real Sociedad

24 februari 2021, 16:32

Donny van de Beek ontbreekt donderdag opnieuw in de wedstrijdselectie van Manchester United. De 23-jarige middenvelder kampt nog altijd met een spierblessure, zo heeft zijn trainer Ole Gunnar Solskjaer woensdag bekendgemaakt. Daardoor mist hij de tweede ontmoeting met Real Sociedad in de zestiende finale van de Europa League.

Van de Beek ontbrak vorige week ook al in de selectie van Manchester United voor het heenduel met Real Sociedad. Zonder de voormalig Ajax-speler won de Engelse grootmacht met liefst 0-4. Van de Beek liet vervolgens ook de competitiewedstrijd tegen Newcastle United aan zich voorbijgaan. Dat duel eindigde in een 3-1 zege voor de Engelse grootmacht.

Solskjaer maakte voorafgaand aan het duel met Newcastle United bekend dat de blessure van Van de Beek meeviel en zijn afwezigheid mogelijk beperkt zou blijven tot één wedstrijd, maar nog altijd is de 17-voudig Oranje-international niet fit. Evenals Van de Beek missen ook Edinson Cavani en Scott McTominay de return tegen Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen