Vejinovic hekelt arbitrage: "Heel bijzonder, zeker met de VAR"

24 februari 2021 – Marko Vejinovic heeft gemengde gevoelens over aan het gelijkspel van ADO Den Haag op bezoek bij Willem II. Met inzet en strijd knokten de Hagenaren zich naar een 1-1 remise in Tilburg. Vejinovic is zeer te spreken over de strijdlust van zijn ploeg, maar weet dat ADO weinig opschiet met een punt.

Vejinovic hekelt arbitrage: "Heel bijzonder, zeker met de VAR"

De wedstrijd in Tilburg stond bol van de discutabele beslissingen van scheidsrechter Siemen Mulder. Vejinovic was dan ook niet te spreken over de arbitrage. "We waren ongelukkig met Ricardo Kishna, die naar mijn mening een penalty hoorde te krijgen. Die kreeg hij niet, dat vind ik heel bijzonder, zeker met de VAR", zei hij bij ESPN. "Daarna kregen we een rode kaart, of die nou terecht was of niet. Aan de andere kant gebeurde het ook, het waren twee discutabele momenten."

Bij ADO werd vlak voor rust Tomislav Gomelt met rood van het veld gestuurd. Met tien tegen elf kregen de bezoekers vroeg in de tweede helft een strafschop tegen, die benut werd door Mike Trésor. Ondanks de achterstand en man-minder-situatie vocht ADO zich vervolgens naar een punt. "Wij hebben geknokt tot de laatste minuut. Ik denk dat wij terecht de 1-1 hebben gemaakt. Er zat denk ik wel meer in voor ons, maar dat is er helaas niet uitgekomen. We kwamen hier voor de drie punten. Ik moet een compliment maken aan de wisselspelers die erin kwamen. Zo zie je dat je iedereen nodig hebt."

gerelateerd