Omhaal Alli leidt probleemloze Europese avond Spurs in

24 februari 2021, 19:49   Bijgewerkt: 24 februari 2021, 20:02

Tottenham Hotspur heeft zich ten koste van Wolfsberger geplaatst voor de achtste finale van de Europa League. De ploeg van trainer José Mourinho won woensdagavond ook het tweede duel van het tweeluik met de Oostenrijkse tegenstander. Mede dankzij een fabelachtig doelpunt van Dele Alli eindigde de return in 4-0.

Dat was na de 1-4 zege in de heenwedstrijd ruim voldoende voor een ticket voor de laatste zestien van het Europese clubtoernooi. Met Steven Bergwijn in de basis kwam Tottenham Hotspur woensdag na tien minuten op voorsprong. Dele Alli was de maker van het fraaie doelpunt. Met een omhaal vanaf een meter of elf liet hij Wolfsberger-doelman Manuel Kuttin kansloos.

Zonder zich overmatig in te spannen vergrootte Tottenham Hotspur in de tweede helft de voorsprong. Eerst kopte Carlos Vinícius op aangeven van Alli de 2-0 tegen de touwen, vervolgens maakte invaller Gareth Bale er ook 3-0 van, waarna Vinícius met zijn tweede van de avond de eindstand op 4-0 bepaalde. De Oostenrijkers, die in de groepsfase van het toernooi twee keer Feyenoord versloegen, wisten daar weinig tegenover te stellen.

Dankzij de overtuigende zeges heeft Tottenham Hotspur als eerste ploeg een ticket voor de achtste finale van de Europa League te pakken. De loting voor de laatste zestien zal komende vrijdag plaatsvinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen