Gisteren gemist: Feyenoord morst, zeges Man City en Real Madrid

25 februari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 24 februari.

Real Madrid weet verzet tiental Atalanta pas in slotfase te breken

Real Madrid heeft woensdagavond een belangrijke stap richting de kwartfinale van de Champions League gezet. In Bergamo boekte het team van trainer Zinédine Zidane een 0-1 zege tegen Atalanta. De Italianen speelden door een vroege rode kaart van Remo Freuler het gros van de wedstrijd met een man minder en hielden lang stand, maar bezweken in de slotfase alsnog.

City met anderhalf been in kwartfinale Champions League

Manchester City staat op de drempel van de kwartfinale van de Champions League. De Engelse grootmacht won woensdagavond de eerste ontmoeting van het tweeluik met Borussia Mönchengladbach. In Boedapest maakte het team van trainer Pep Guardiola zijn favorietenrol waar door met 0-2 te winnen.

Feyenoord weet ook op bezoek bij FC Groningen niet te winnen

Feyenoord heeft woensdagavond voor de derde wedstrijd op rij niet weten te winnen. Na het verlies in de beker tegen sc Heerenveen en het gelijkspel tegen FC Twente in de competitie kwamen de Rotterdammers niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Groningen. Feyenoord blijft na de bloedeloze remise de nummer vier van de Eredivisie, met zeven punten minder dan nummer twee PSV.

Siemen Mulder eist hoofdrol op bij ware kelderkraker in Tilburg

Willem II zal zich nog wel even achter de oren krabben na het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag. De ploeg uit Brabant kwam woensdag met een man meer op voorsprong, maar gaf alles vervolgens uit handen. Jordens Peters gaf eerst een strafschop weg en pakte daarna nog eens zijn tweede gele kaart. Scheidsrechter Siemen Mulder eiste met een paar discutabele beslissingen een hoofdrol op.

'Risico veroordeling Promes ligt volledig bij Spartak Moskou'

Ajax heeft volgens De Telegraaf een 'werelddeal' gesloten met Spartak Moskou. De Amsterdammers maakten woensdag bekend Quincy Promess te hebben verkocht voor een vaste transfersom van 8,5 miljoen euro. Op basis van variabelen kan dat bedrag zelf oplopen tot maximaal elf miljoen euro. Maar er is volgens de krant een andere reden waarom Ajax gouden zaken heeft gedaan.

Ludogorets wil Padt per direct overnemen van FC Groningen

Het zou zomaar kunnen dat Sergio Padt woensdagavond zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen heeft gespeeld. De dertigjarige doelman maakt mogelijk op korte termijn de overstap naar Ludogorets. De Bulgaarse club waagt een nieuwe poging om Padt deze winter al aan te trekken, zo heeft de sluitpost na afloop van het gelijkspel tegen Feyenoord (0-0) bekendgemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen