Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen Olympiakos

25 februari 2021, 08:16

PSV-trainer Roger Schmidt geeft Mohamed Ihattaren na zijn afwezigheid de laatste twee duels vermoedelijk meteen weer een basisplaats voor de rentree tegen Olympiakos in de return van de zestiende finales van de Europa League. De aanvaller annex middenvelder bezet donderdagavond samen met Mario Götze de vleugels, terwijl Ryan Thomas de vervanger is van de geschorste van Ibrahim Sangaré.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans over de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren donderdagavond tegen Olympiakos. Sangaré pakte vorige week een gele kaart in Griekenland, maar stond op scherp en is er dus niet bij. Dat geldt vermoedelijk voor de in dat duel uitgevallen Boscagli niet, want volgens het AD is hij fit genoeg en start dus aan de aftrap.

Ihattaren is dus ook weer van de partij, nadat hij ziek was en met een lichte spierblessure kampte. Verder zijn er weinig verrassingen in het elftal van Schmidt, die de vorige week twee keer scorende Eran Zahavi dan ook aan de aftrap laat starten. De Eindhovenaren verloren vorige week met 4-2 in Griekenland van Olympiakos, nu moeten ze minimaal tweemaal scoren om door te gaan naar de volgende ronde van de Europa League.

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max. Thomas, Rosario; Götze, Ihattaren; Zahavi, Malen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen