FC Twente
2 – 1
AZ

NAC Breda haalt na Lokhoff en Lurling ook Penders terug

25 februari 2021 – NAC Breda haalde de laatste tijd Ton Lokhoff (als technisch directeur) en Antony Lurling (jeugdtrainer en assistent-trainer van het eerste elftal) al terug naar de club en Rob Penders kan aan dat lijstje worden toegevoegd. De voormalig assistent-coach gaat als trainer van het O21 aan het werk in Breda.

NAC Breda haalt na Lokhoff en Lurling ook Penders terug

Dat heeft NAC Breda donderdag bekend gemaakt. Eerder stond Penders onder contract bij NAC als speler en jeugdtrainer, waarna hij de overstap maakte naar het eerste elftal als assistent-trainer. Na de komst van Ruud Brood kreeg hij echter te horen dat er geen ruimte meer was binnen de club, een boodschap die hem telefonisch werd medegedeeld. Bij ADO Den Haag kon hij wel werkzaam blijven in het betaalde voetbal. 

"Uiteraard ben ik erg blij met mijn terugkeer bij NAC. Twee jaar geleden is er wel iets vervelends voorgevallen, maar daar heb ik altijd heel nuchter ingestaan", zegt Penders over zijn vertrek dat hij telefonisch te horen kreeg. "Afgelopen jaar ben ik ongeveer vijf keer terug geweest en dat voelde altijd goed. Het was altijd een warm welkom en fijn om iedereen weer te zien. Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan als trainer en zeker met een Onder 21-elftal. Als dat dan bij NAC mogelijk is, is dat helemaal mooi."

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd