Officieel: De Graafschap en Snoei gaan langer door

25 februari 2021 – De Graafschap heeft het langere verblijf van trainer Mike Snoei (57) donderdag officieel bevestigd. De oefenmeester kondigde al aan dat er een handtekening stond onder een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2022 aan De Superboeren verbindt, maar inmiddels is de overeenkomst ook wereldkundig gemaakt door de club.

Officieel: De Graafschap en Snoei gaan langer door

"Mike presteert het tweede seizoen op rij goed en speelt weer mee om de promotieplaatsen. Wij gaan voor continuïteit en zijn content dat het contract met een seizoen is verlengd", licht manager voetbal Peter Hofstede toe. "Iedereen heeft nu het hoofd vrij om zich volop te concentreren op het restant van de competitie, waar nog iets te winnen valt. Tevens kunnen wij nu ook aan het werk met de plannen voor volgend seizoen."

Lees ook: Snoei verlengt bij De Graafschap en heeft duidelijke missie

Eerder al ging Snoei zelf in op zijn langere verblijf. "Ik ben nog niet klaar bij De Graafschap. We zitten in een fantastische periode. Dat smaakt naar meer. Bij het grootste deel van de club heb ik een fijn gevoel gekregen. Ik voel veel waardering van de mensen met wie ik dagelijks werk. Dat is voor mij het belangrijkste en geeft extra energie om door te gaan", zei de oefenmeester in een recent interview.

Snoei is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Doetinchem. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Telstar, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en Vitesse. Dit seizoen zat de club in een moeilijke periode, maar mede door wat winteraankopen is de huidige reeks grandioos. Vrijdagavond wacht voor De Graafschap echter wel angstgegner Jong AZ. 

gerelateerd