Ajax begint in verwachte basiself aan return tegen OSC Lille

25 februari 2021, 17:44   Bijgewerkt: 25 februari 2021, 18:53

De opstelling van Ajax voor de Europa League-ontmoeting met OSC Lille is bekend. Erik ten Hag heeft voor return in de zestiende finale geen verrassingen in petto. Daley Blind vervangt de geblesseerde Nicolás Tagliafico op de linksbackpositie, terwijl Ryan Gravenberch na een schorsing terugkeert op het middenveld.

Ten opzichte van de wedstrijd in Frankrijk is de opstelling van Ajax op twee plekken gewijzigd. Blind startte toen vanwege de schorsing van Gravenberch op het middenveld, terwijl de toen nog fitte Tagliafico als linksachter speelde. Ajax verschafte zichzelf vorige week een uitstekende uitgangspositie voor de achtste finale van de Europa League door met 1-2 te winnen.

Ten Hag geeft donderdagavond Jurriën Timber weer de voorkeur boven Perr Schuurs. De negentienjarige Timber vormt met Lisandro Martínez het hart van de verdediging. Op de rechtsbackpositie start wederom Devyne Rensch. Het middenveld van Ajax bestaat uit Edson Alvarez, Davy Klaassen en Gravenberch, terwijl Antony, Dusan Tadic en David Neres de aanval vormen.

Ajax heeft donderdagavond aan een gelijkspel genoeg om door te stoten naar de achtste finale van de Europa League. Ook bij een 0-1 nederlaag scharen de Amsterdammers zich bij de laatste zestien van het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen