Meerdere wijzigingen bij Lille, dat captain Fonte mist

25 februari 2021, 18:22

Sven Botman is er donderdagavond uiteraard bij in het elftal van Lille, dat het om 18.55 uur op gaat nemen tegen Ajax. De Nederlander staat net als vorige week in het hart van de defensie, maar heeft niet zijn vertrouwde kompaan José Fonte naast zich staan.

De Portugese verdediger stond vorige week wel in de basis, maar kampte deze week met blessureleed. Hij reisde wel mee naar Amsterdam, maar is niet fit genoeg om te spelen. De routinier wordt vervangen door het Portugese talent Tiago Djaló. Op de linksbackpositie start vandaag de meer aanvallend ingestelde Domagoj Bradaric, waardoor Reinildo op de bank zit. Daarnaast heeft Renato Sanches met Xeka een andere controleur naast zich op het middenveld. Boubakary Soumaré, die meer controlerend is ingesteld, is bankzitter in Amsterdam.

Ook voorin ziet het er iets anders uit bij de Noord-Fransen. Yusuf Yazici heeft zijn plek in de spits behouden en ook linkermiddenvelder Jonathan Bamba start, maar verder ziet het er anders uit. Timothy Weah, die vorige week vanaf rechts opereerde, staat nu in de spits. Dat heeft te maken met de afwezigheid van Jonathan David. Vanaf de rechterkant zal vanavond tegen Ajax Jonathan Ikoné spelen. Hij was vorige week nog invaller.

In Lille werd het vorige week 1-2 voor de Amsterdammers.

Lees hier alles over de opstelling van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen