Van den Brom over crisisberaad: "Jij zegt dat, maar is dat zo?"

25 februari 2021 – De clubleiding van KRC Genk kwam begin deze week samen om te vergaderen over de positie van John van den Brom. Ondanks de aanhoudende tegenvallende sportieve prestaties werd de Nederlandse trainer niet ontslagen, waardoor hij komende vrijdag gewoon op de bank plaatsneemt als zijn ploeg het opneemt tegen Charleroi. In aanloop naar het uitduel werd Van den Brom geconfronteerd met het crisisberaad dat zou hebben plaatsgevonden.

Van den Brom over crisisberaad: "Jij zegt dat, maar is dat zo?"

"Jij zegt dat, maar is dat zo?", wordt Van den Brom geciteerd door Het Nieuwsblad. "Ik heb daar in elk geval geen enkel signaal over ontvangen. En ik praat dagelijks met Dimitri de Condé en bijna dagelijks met Peter Croonen. Ik heb niet het gevoel dat het resultaat tegen Charleroi bepalend is voor mijn toekomst. Dat gevoel had ik niet tegen Beerschot en dat heb ik nu ook niet."

KRC Genk veroverde in de laatste tien duels slechts acht punten, waardoor Van den Brom niet meer zeker is van zijn baan. De oefenmeester is ervan overtuigd dat met hem aan het roer het tijd nog kan worden gekeerd. "We moeten positief denken en ik ben positief omdat ik tegen Beerschot een dominant elftal heb gezien. Ondanks onze slechte reeks staan we nog steeds in een positie waarin we naar boven kunnen kijken. Aan de mentaliteit en de inzet lag het tegen Beerschot echt niet, maar we hebben een keertje een resultaat nodig."

gerelateerd