PSV gaat met Boscagli en Götze voor magische avond

25 februari 2021, 19:49   Bijgewerkt: 25 februari 2021, 21:01

Roger Schmidt heeft de opstelling van PSV voor de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos bekendgemaakt. De Duitse trainer wijzigt zijn elftal ten opzichte van het gewonnen competitieduel met Vitesse (3-1) op zes plekken. De bekende namen, die afgelopen weekend rust kregen, keren terug in de basis. 

PSV start op papier met vijf verdedigers tegen Olympiakos. Denzel Dumfries, Jordan Teze, Olivier Boscagli, Nick Viergever en Philipp Max zijn de verdedigers die door Schmidt in het veld worden gestuurd, al wordt Boscagli doorgeschoven naar het middenveld. Pablo Rosario, Ryan Thomas en Mario Götze zijn de andere middenvelders, terwijl Donyell Malen en Eran Zahavi het spitsenduo vormen.

In de beslissende returnwedstrijd kan Schmidt geen beroep doen op de geschorste Ibrahim Sangaré. Mohamed Ihattaren is er wel weer bij. De aanvallende middenvelder is hersteld van ziekte en een blessure en maakt deel uit van de wedstrijdselectie, maar begint wel op de bank. Na de 4-2 nederlaag in Griekenland zal PSV donderdagavond minstens twee keer moeten scoren om door te kunnen stoten naar de laatste zestien van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen