Bosz met Leverkusen uitgeschakeld, Man United simpel verder

25 februari 2021, 22:59

Peter Bosz ligt met Bayer Leverkusen uit de Europa League. De Duitse club verloor donderdagavond ook de tweede ontmoeting met Young Boys (0-2). Manchester United kwam tegen Real Sociedad niet verder dan een 0-0 gelijkspel, maar dat was na de 0-4 zege van vorige week ruim voldoende voor een plek in de achtste finale.

Bayer Leverkusen - Young Boys 0-2

Een herhaling van vorige week werd het vanavond niet in Leverkusen. Toen maakten de clubs er een spektakel van door samen zeven keer te scoren. Young Boys verschafte zichzelf de beste uitgangspositie voor de return door met 4-3 te winnen, al was men bij de Duitse club na een dramatische eerste helft (de ruststand was 3-0) ook niet ontevreden met het resultaat.

Bij de return in Duitsland werd er vanavond tweemaal gescoord. Voor Bosz, basisspelers Daley Sinkgraven en Jeremie Frimpong en bankzitter Timothy Fosu-Mensah vielen de doelpunten aan de verkeerde kant van het veld. Young Boys sloeg vlak na rust toe na een slippertje van doelman Niklas Lomb via Jordan Siebatcheu (kopbal), waarna Christian Fassnacht in de slotfase aan alle twijfel een einde maakte.

Manchester United - Real Sociedad 0-0

De return tegen Real Sociedad was na de 0-4 zege van vorige week slechts een formaliteit voor Manchester United. Zonder de geblesseerde Donny van de Beek spaarde het team van trainer Ole Gunnar Solskjaer vanavond zijn krachten voor de rest van het seizoen.

De Spanjaarden kregen vroeg in de wedstrijd een gouden kans om het nog een beetje spannend te maken op Old Trafford, maar Mikel Oyarzabal faalde vanaf elf meter. Manchester United scoorde wel via Axel Tuanzebe, maar zijn doelpunt werd na ingrijpen van de VAR afgekeurd vanwege een overtreding van Victor Lindelöf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen