Teleurgestelde Dumfries: "Het is zuur dat we dit nog weggeven"

25 februari 2021, 23:23

Denzel Dumfries is niet blij dat zijn PSV in de slotfase een ticket voor de volgende ronde van de Europa League weggooide. Een late treffer van Olympiakos betekende in het Philips Stadion dat de Grieken doorgaan en de Eindhovenaren uitgeschakeld zijn. Volgens de aanvoerder van PSV had dat doelpunt niet zo gemakkelijk mogen vallen.

"Iedereen kan zien dat dit enorm pijn doet", vertelde Dumfries voor de camera bij RTL7. "We hebben een goede eerste helft gespeeld, daarna werden we wat teruggedrongen. Olympiakos creëerde wat meer kansen, al hadden wij ook wat gevaarlijke counters. Het is zuur dat we dit in de laatste minuten nog weggeven. We wisten dat we tot het laatste fluitsignaal moesten vechten."

In de 88e minuut maakten de bezoekers pas de belangrijke 2-1. "Ik heb dat doelpunt niet goed kunnen zien, maar het mag niet zo gebeuren", aldus de captain, die weet wat hem en zijn ploeggenoten nu te doen staat. "Natuurlijk wilden we naar de volgende ronde. Wat rest is de volledige focus op de Eredivisie. Daar moeten we het maximale uithalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen