Fraser komt met Messi/Ronaldo-vergelijking over Auassar

26 februari 2021 – Dat Adil Auassar dit weekend weer inzetbaar is bij Sparta, doet trainer Henk Fraser deugd. De middenvelder is hersteld van een blessure en zal tegen Willem II de aanvoerdersband weer dragen. Zijn mentaliteit maakt echt het verschil volgens trainer Fraser.

Fraser komt met Messi/Ronaldo-vergelijking over Auassar

Sparta won al zes duels op rij niet meer en dus wordt het tegen laagvlieger Willem II weer eens tijd voor een succesje. Dat Auassar erbij is tegen de Tilburgers, is volgens RTV Rijnmond erg belangrijk. "Iedereen heeft het over Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. Dat snap ik helemaal, zij hebben een fantastische mentaliteit. Deze spelers hebben de wil om te presteren en te winnen. Wat dat betreft is Auassar een belangrijke speler", vertelt de trainer van de Rotterdammers.

Sparta hunkert naar een overwinning, zo merkt de trainer. "Maar bij Willem II is er nog meer spanning, denk ik. Wij willen met Sparta graag. Dat geeft ook een bepaalde druk, maar Willem II moet. Dat kan soms verlammend werken", weet de ervaren trainer van de nummer twaalf van de Eredivisie. Overigens werd deze week bekend dat Aleksandar Rankovic na dit seizoen terugkeert in de staf van Fraser, als vervanger van Gerard de Nooijer. "We weten wat we aan elkaar hebben", aldus Fraser.

gerelateerd