El Azzouzi kan Volendam niet weer behoeden voor puntenverlies

27 februari 2021, 15:56

FC Volendam is er zaterdagmiddag niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven om te zetten in een overwinning. In het Jan Louwers Stadion bleef het team van trainer Wim Jonk steken op een 1-1 gelijkspel. Ondanks het puntenverlies is FC Volendam een plekje gestegen op de ranglijst.

Na een sterke openingsfase van FC Eindhoven nam FC Volendam na twintig minuten de leiding via Zakaria El Azzouzi. De aanvaller kreeg het vertrouwen als basisspeler na zijn heldenrol afgelopen dinsdag tegen Jong Ajax. Als invaller had hij een groot aandeel in de krankzinnige comeback. Vijf minuten voor tijd maakte hij de aansluitingstreffer, diep in blessuretijd prikte hij de 3-2 binnen.

Zijn doelpunt tegen FC Eindhoven had minder waarde. Ondanks dat FC Volendam na het openingsdoelpunt een stuk sterker was en vlak voor rust eigenlijk een strafschop had moeten krijgen, kwam de thuisploeg na een uur via Dico Jap Tjong op gelijke hoogte. Een slotoffensief leverde de bezoekers nog bijna de 1-2 op, maar een poging van Samir Ben Sallam werd van de lijn gehaald.

FC Volendam neemt ondanks het gelijkspel de zevende plaats over van Roda JC, dat vrijdag in eigen huis verloor van NEC. FC Eindhoven houdt de dertiende plaats vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen